TrainersMagazine is in 2002 met een vliegende start begonnen. Het is niet alleen de inhoud van het magazine dat TrainersMagazine onderscheidt van de rest, maar zeker ook de website, die veelvuldig bezocht wordt door de abonnees. Daardoor heerst onder de abonnees het ware community-gevoel.

Het magazine staat boordevol artikelen met toptrainers en amateurtrainers, waarbij de informatie zo wordt opgebouwd dat het op ieder niveau en voor iedere trainer toepasbaar is. Enkele toptrainers die reeds in TrainersMagazine hebben gestaan: Huub Stevens, Wiljan Vloet, Robert Maaskant, Bert van Marwijk, Louis van Gaal, Fred Rutten, Arsene Wenger, Rafael Benitez, Sir Alex Fergusson, Marcello Lippi en vele anderen.

SpelerVolgSysteem

spelersvolgsysteem

Via Trainerssite is het SpelerVolgSysteem beschikbaar voor abonnees. Deze unieke module maakt het mogelijk de trainingsopkomst en wedstrijdstatistieken bij te houden. Spelers kunnen periodiek worden beoordeeld  aan de hand van criteria die door de trainer of club zelf zijn opgesteld. Uniek en uiteraard ook weer voorzien van een app.

Trainerssite.nl

Trainersite1

De website www.trainerssite.nl is het kloppende hart van TrainersMagazine. Er is een grote mate van community building op deze site, waar veel interactiviteit tussen de voetbaltrainers onderling heerst. Enkele voorbeelden van functionaliteiten op de website zijn:
* Het regelen van wedstrijden
* Het plaatsen van vacatures
* Discussiëren in het forum

Clinics

Clinics

Naast het magazine en de website, worden ook allerlei cursussen en clinics met wisselende toptrainers (o.a met De Jeugdtrainersdagen, Wiljan Vloet en Cock van Dijk) georganiseerd.

Oefenstof database

Oefenstof

De oefenstof database op www.trainerssite.nl is de grootste in zijn soort. Meer dan 1000 verschillende oefenvormen staan voor de abonnees netjes gerangschikt en zijn eenvoudig vindbaar. De oefenvormen worden regelmatig voorzien van animatie en/of video. Zet de oefenvormen makkelijk klaar en bekijk ze via de speciale Oefenstof App. Dat is het gemak van Trainerssite.nl