FM DE SPORTUITGEVER IS NAMENS VEEL SPORTORGANISATIES UITGEVER VOOR HUN LEDENMAGAZINES OF PRODUCENT VAN HUN WEBSITES OF ONTWIKKELAAR VAN DE SOFTWARE. KIJK HIERONDER VOOR EEN OVERZICHT.

FietsSportMagazine

De Nederlandse Toer Fiets Unie geeft vier keer per jaar Fietssport Magazine uit; een tijdschrift boordevol inspiratie voor sportieve wielrenners en mountainbikers. Een greep uit de inhoud: trainingsadviezen, fietstechniek- en onderhoud, testen, productnieuws, reisverhalen, rubrieken over voeding en medische zaken plus natuurlijk het laatste nieuws van de NTFU.

NOB met OnderwaterSportMagazine

OnderwaterSportMagazine is de officiële uitgave van de Nederlandse Onderwatersport Bond en veel meer dan alleen maar een magazine om bij weg te dromen. Het is een weergave van een duikersbestaan vol actie en daarmee een onontbeerlijk stuk bagage voor alle Nederlandse sportduikers. Want al meer dan veertig jaar verzamelt de NOB kennis en kunde voor haar leden.

VVON met TrainerCoach

De Vakbond Voetbal Oefenmeesters Nederland (VVON) is sinds 1946 actief als collectieve en individuele belangenbehartiger van voetbaltrainers. De VVON ondersteunt haar leden o.a. bij het opstellen van een arbeidsovereenkomst, het vinden van een nieuwe club middels een vacaturebank en biedt professionele juridische ondersteuning bij arbeidsconflicten.

NJBB met PetanQue

PetanQue is de officiële uitgave van de Nederlandse Jeu de Boule Bond. Wanneer we in Nederland over Jeu de Boules spreken, bedoelen we eigenlijk Petanque. De eenvoud van Petanque heeft er voornamelijk voor gezorgd, dat het mondiaal en nationaal verreweg de meest voorkomende spelvariant van het Jeu de Boules is geworden. Niet verwonderlijk dus dat het ledenblad de naam Petanque heeft gekregen. Inmiddels beschikt de NJBB over ongeveer 18.000 aangesloten leden, verdeeld over 210 verenigingen door het hele land.

NBVF met Vitaal

De NVBF staat voor de Nederlandse Vereniging voor Bedrijfs- en Arbeidsfysiotherapeuten. Zij informeren deze beroepsgroepen over het voorkomen en verminderen van fysieke (over)belasting in het werk en wat zijn kunnen betekenen voor werkgevers en professionals. Dat gebeurt via de website www.nvbf.nl en viaVitaal, het ledenmagazine. SFM De Sportuitgever verzorgt deze productie op het gebied van lay-out, drukken en verzenden.

NLCoach met www.nlcoach.nl

NLcoach is de opleider en belangenbehartiger van trainers en coaches en doet dit sporttakoverstijgend. De website is door SFM De Sportuitgever ontwikkeld en gekoppeld aan een zeer uitgebreid administratiesysteem en boekhoudprogramma.

Frans Hoek Sport met Footbally.nl

Frans Hoek Sports is al tientallen jaren actief met opleidingen en verkoop van producten voor keepers en coaches. SFM De Sportuitgever heeft de website gerestyled en gekoppeld aan een moderne webshop met optimale bestelprocedures.

FNV Sport & Bewegen

FNV Sport & Bewegen regelt werk en inkomen voor werkers in de sportbranche. Daarom onderhandelt FNV Sport & Bewegen met werkgevers over arbeidsvoorwaarden, zoals loon, werktijden, vakantie en scholing. Deze afspraken leggen zij vast in een cao. Communicatie met de leden gaat ook via het digitale magazine fnv-en-sport.nl. SFM De Sportuitgever verzorgt hiervoor de techniek, de montage en vormgeving.

FC Utrecht met FC Today

Voor FC Utrecht staat 1 ding vast. De club bestaat, omdat de supporters achter FC Utrecht staan. Steeds meer fans weten de weg naar Stadion Galgenwaard te vinden. Het is dan ook van belang om iedereen die is geïnteresseerd in de club adequaat te informeren.
FC Today is gratis in pocketformaat te verkrijgen. Hierin informatie over de club en de tegenstander van die dag.

VV Jonathan met Dit is Jonathan

ClubMagz is de merknaam waarbinnen SF de sportuitgever producties voor sportverenigingen aanbiedt. Voor vv Jonathan uit Zeist is betrokken geweest met de ontwikkeling van het concept voor deze jubileumuitgave en heeft de vormgeving, redactionele ondersteuning en exploitatie verzorgd.  vv Schalkwijk maakt gebruik van de studio van SFM De Sportuitgever. Ook interesse in een uitgave voor uw club? Kijk dan op www.clubmagz.nl

VV Schalkwijk met Langs de lijn

ClubMagz is de merknaam waarbinnen SF de sportuitgever producties voor sportverenigingen aanbiedt. Voor vv Jonathan uit Zeist is betrokken geweest met de ontwikkeling van het concept voor deze jubileumuitgave en heeft de vormgeving, redactionele ondersteuning en exploitatie verzorgd.  vv Schalkwijk maakt gebruik van de studio van SFM De Sportuitgever. Ook interesse in een uitgave voor uw club? Kijk dan op www.clubmagz.nl