PRINT

Al het drukwerk wordt binnen SFM De Sportuitgever verzorgd door onze productie-afdeling. Zij levert totaaloplossingen voor al uw drukwerk. Advies, begeleiding, productie en controle van complete drukwerkopdrachten en digitale communicatietrajecten. De werkwijze is erop gebaseerd om voor u de meest optimale verhouding te vinden tussen snelheid van leveren en prijs. Afhankelijk van het type werk, het volume en de snelheid waarmee u het nodig heeft. Door het leveren van een totaalpakket en het combineren van technische kennis en ervaring op het gebied van druk, grafisch ontwerp en IT, realiseert u sneller uw doelstellingen.

PRE-PRESS

Vanaf het prille begin van het digitale tijdperk heeft SFM De Sportuitgever geïnvesteerd in kennis en kunde op grafisch en pre-press gebied: het traject dat voorafgaat aan het drukken. En dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Voor alle ingrediënten die nodig zijn voor een perfect en betrouwbaar drukwerkproduct, zijn methoden ontwikkeld die de cirkel van opdracht tot aflevering naadloos rond maken.

FULFILMENT

Diensten zoals printen, couverteren, sealen, adresseren en verzendklaar maken zijn bij SFM De Sportuitgever in professionele handen. Maatwerk staat centraal en dienstverlening verloopt bij ons verzendhuis langs korte lijnen. Onze Fulfilment Services bestaan uit alle denkbare activiteiten die moeten worden verricht voordat uw klant de mailing (hetgeen vaak het visitekaartje van uw bedrijf is) ontvangt.

ICT SOLUTIONS

Vele organisaties presenteren zich op internet. Het is niet meer weg te denken bij het opstellen van het marketing- en communicatieplan. De tijd heeft de meeste websites echter achterhaald. De websites worden ontwikkeld, om er vervolgens niets meer mee doen! Zonde natuurlijk. Het is immers uw visitekaartje op het World Wide Web.

De gecompliceerdheid van het up-daten is vaak de reden van het gebrekkige onderhoud van websites. Dit behoort echter allemaal tot het verleden.

EVENTS

Om onze abonnees net iets meer te bieden, zetten we veel projecten op rondom de formules.

Zo organiseren we clinics met toptrainers uit de voetbalwereld, seminars met grote sporters en organiseren we zelfs bijeenkomsten waar trainers licentiepunten kunnen behalen.

Door middel van deze projecten dragen we als organisatie ons positieve steentje bij aan de breedtesport.