OVER ONS

Wellicht kent u SFM De Sportuitgever, voorheen Sportfacilities & Media, als uitgever van diverse sportvakbladen. Al sinds 1997 brengen wij onder eigen vlag verschillende titels op de Nederlandse (Sport FM, TrainersMagazine, Active Reading) en later ook op de internationale (SoccerCoachingInternational) markt. Niet alleen zijn wij, als moderne uitgeverij, actief met geprinte uitgaven. Met VoetbalClub 2000 hebben we het meest complete digitale platform voor voetbalclubs ontwikkeld.

Of misschien bent u ons al eens tegengekomen als ontwikkelaar of uitgever van magazines die wij voor verschillende sportbonden (FC Utrecht, NTFU, NOB, NBF, VVON e.a.) verzorgen. Maar ook voor klanten verzorgen wij hun website of App, die wij in eigen beheer ontwikkelen.

Achter onze ‘eigen’ titels zit meer dan alleen een magazine. Liever praten wij over formules voor de sport, waar een magazine onderdeel van is. In een tijd waar digitale informatie zijn opmars doet, mogen websites niet ontbreken. Maar wij gaan nog een stap verder door een hoge servicegraad te verlenen. Daarom ontwikkelen en organiseren wij doelgroepspecifiek clinics, seminars, softwareproducten, handboeken, oefenstofmodules en nog veel meer.

Door de groei van ons dienstenpakket, het aantal magazines en de organisatie kunnen wij in de sportwereld veel betekenen voor bedrijven en organisaties. Of u nu een adverteerder bent die op zoek is naar een bepaalde doelgroep via het juiste medium of dat u uw eigen magazine wilt onderbrengen, wij kunnen u zeker van dienst zijn.

Kijk eens rond op onze website en ontdek de mogelijkheden van SFM De Sportuitgever.

Graag tot ziens!