VoetbalClub 2000 maakt software speciaal gericht op voetbalverenigingen, zodanig dat de organisatie makkelijker, leuker en beter gaat. En dat tegen een zo laag mogelijke prijs, zodat de penningmeester er ook vrolijk van wordt.

Alle software is volledig web based, zodat met een inlogcode de software vanaf elke computer, tablet en -in veel gevallen- de smartphone te benaderen is.

De software richt zich op alle geledingen van de club. Van een spelervolgsysteem voor het technisch kader, een Clubwebsite, ClupApp of Club TV voor de communicatie binnen de vereniging tot bijvoorbeeld een kleedkamerplanner voor de velddienst.

VC2000 Communiceer

communiceer

Hiermee bundelt u de belangrijkste producten waarmee de club met de leden kan communiceren: ClubWebsite, ClubApp en ClubTV.

VC2000 Trainer

Aanwezigheid App

Hiermee bundelt u de belangrijkste producten voor trainers: maak een omgeving voor het technisch kader waar oefenstof gedeeld kan worden, een jaarplan gemaakt kan worden en waar de statistieken van spelers bijgehouden kunnen worden

VC2000 Organiseer

VC200 orgniseer

Hiermee bundelt u de belangrijkste producten die uw club helpen in de organisatie. Denk aan het programma van competitie- en oefenwedstrijden, een scheidsrechtersplanner, automatische kleedkamerindeling, etc.

Producten

vc2000_spelervolgsysteem_350

Naast het magazine en de website, worden ook allerlei cursussen en clinics met wisselende toptrainers (o.a met De Jeugdtrainersdagen, Wiljan Vloet en Cock van Dijk) georganiseerd.

Alles in 1

Alles in 1

Hiermee bundelt u al onze producten. Verbind alle geledingen van de club met elkaar. Als een trainer voor het spelervolgsysteem een doelpunt invoert, wijzigt bijvoorbeeld de topscoorders-ranglijst op de website van de club direct mee. Organiseer de vereniging vanuit de meest logische plek: de eigen website van de club.

Enkele Voetbalclub 2000 gebruikers