Sinds 1997 is SFM De Sportuitgever zelfstandig uitgever van verschillende titels (Sport FM, TrainersMagazine, VoetbalClub2000, SoccerCoaching.net) in de sport.

Sport FM

Sport is meer dan winnen of verliezen. Sport speelt een belangrijke rol op het gebied van preventie en gezondheid, jeugd, onderwijs, waarden en normen, integratie, wijken en veiligheid. Kortom, van sport als doel naar sport als middel. Sport FM geeft invulling aan deze visie door het creëren van een wederkerige relatie tussen de (georganiseerde) sport, de content partners en het Nederlandse bedrijfsleven.

Lees verder

Trainers Magazine

Ben jij actief als voetbaltrainer? TrainersMagazine is sinds 2002 hét onafhankelijke vakblad gemaakt voor en door moderne voetbaltrainers en wordt ondersteund door www.trainerssite.nl. Met een abonnement op het TrainersMagazine blijf je op de hoogte van alle nieuwe trainingsvormen op het gebied van voetbal, conditie en veel meer!

Lees verder

SoccerCoaching.net

With a database of 600 soccer drills, SoccerCoaching.Net is one of the best resources for soccer coaching. Whether you are a beginner in soccer coaching or a more advanced coach, you will find suitable soccer exercises on this site.

Read more

VoetbalClub 2000

In 2012 werd besloten om ook digitale producten te ontwikkelen voor andere geledingen binnen voetbalclubs, onder de naam van Voetbal Club 2000..Inmiddels zijn we 43! versies van de app verder en zijn er nog veel meer producten ontwikkeld. Denk bijvoorbeeld aan een scheidsrechtersplanner, een product om de bardienstroosters te plannen of de ‘social game’ De Beste Coach.

Lees verder